Axial Entrenament

Treball amb forces reactives

El treball en la nostra màquina OMEGA és especial i únic a nivell europeu. La característica principal és que la resistència que rebran les nostres articulacions i musculatura és de la mateixa magnitud i direcció, i sentit contrari a la força que apliquem nosaltres. Això vol dir que s’adapta a la perfecció a les capacitats de generar força de cada individu, en cada moment determinat. 

Seguretat en el nostre entrenament

Per tant, apte i ideal per treballar tant a nivell de recuperació de lesions i postcirurgies on, probablement, les circumstàncies de la persona s’han pogut veure afectades enormement i on les càrregues de força hauran de ser necessàriament molt baixes, com per l’esportista d’èlit o amater que pretén millorar les seves prestacions en el seu esport incrementant els seus nivells de força.

La medició del treball realitzat ens dóna una informació que no podem aconseguir de manera fiable amb cap altra eina DEL mercat.

Treball amb resistències inercials

La combinació dels dos tipus de resistència, conjuntament amb la reactiva, ens permet estimular en un ventall molt ampli de graus d’intensitat per reclutar els diferents tipus de fibra muscular de què disposa cada persona, gaudint d’aquesta manera d’un benefici en cada articulació del cos més gran.

Activació muscular

Les Tècniques d’Activació Muscular són un conjunt de tècniques basades en el coneixement en biomecànica i en el funcionament de com el Sistema Nerviós controla el nostre Sistema Muscular. El seu objectiu és valorar i identificar desajustos de força muscular, àrees de debilitat.

Intrinsic Training

L’entrenament specific és un tipus de treball on el que pretenem és contraure, de forma voluntària i no només reflecteix, la musculatura fins a aconseguir la seva màxima deformació lineal. D’aquesta manera fem que el bucle comunicatiu entre Sistema Nerviós Central i fibra muscular concreta rebi la màxima atenció possible a causa d’una deformació de les membranes cel·lulars d’aquestes fibres musculars i la consegüent mecanotransducció.

És un tipus d’eina que em permet ser molt específic a l’hora de treballar amb la persona. I això fa que puguem ser precisos a l’hora de fer aquests ajustos que busquen l’equilibri i la simetria en el control del cos.

Et sembla interessant?

Cada dia que passa sents el pes de l’edat en el teu cos?
Sol·licita una visita diagnòstica per veure com podem ajudar-te