L’envelliment no és
res més que el resultat
de la falta d’exercici

Amb la falta d’estimulació muscular disminueix:

 • La capacitat cardiovascular
 • La força de premsió de les mans
 • La força de les cames
 • La densitat òssia
 • L’activitat metabòlica
 • La mobilitat articular
 • La coordinació neuromuscular

L’envelliment té conseqüències que limiten la persona en la seva vida diària, l’estat físic empitjora i obliga a abandonar activitats que abans realitzava.
Tot i no poder evitar fer anys, sí que podem alentir els efectes que tenen sobre el teu cos.

Fa temps que els metges i especialistes en ciències de la Salut i l’Esport van avisant que l’exercici Físic és més potent que els fàrmacs per prevenir o pal·liar un gran ventall de malalties i afectacions greus que pateix el nostre cos.
Per tant, aquestes conseqüències poden desaparèixer o minvar si treballem els nostres músculs, l’únic òrgan que ens permet moure.


L’altra cara de l’exercici
per combatre l’envelliment

Després de molts anys de treball he recopilat els 4 Errors que es cometen a l’hora d’exercitar els músculs per alentir l’envelliment:

 1. La poca personalització: l’historial de cada persona afecta de forma determinant el desgast articular que patirà. Seguir un protocol preestablert perquè és “el que toca” o perquè està de moda, rarament s’adaptarà a les teves necessitats.
 2. Optar per classes en grup: és impossible que els meus companys de classes dirigides puguin estar suficientment pendents del teu cos quan han d’estar controlant tres persones més a part de tu.
 3. La freqüència de l’entrenament: entrenar molt sovint reduirà la qualitat de la teva recuperació, imprescindible, que és precisa per obtenir bons resultats.
 4. La intensitat de l’entrenament: s’ha d’arribar a una intensitat mínima suficient per crear adaptacions al cos que et portin a un estatus superior de què véns

Després de treballar amb centenars de clients, i a conseqüència dels errors que es cometen a l’hora de millorar la salut física, he desenvolupat la planificació Recover+

Una planificació creada per revitalizar els músculs i que mai més hagis de renunciar a res.


Entrenar per alentir l’envelliment

Els 3 fonaments

Mentre la força és utilitzada per molta gent amb finalitats purament estètiques, en la nostra planificació es converteix en l’aliada perfecta contra l’envelliment.

Utilitzem la força des d’una altra perspectiva. Mitjançant aquesta habilitat treballem:

1.Avaluació muscular

Detectem conjuntament aquells músculs que no estan treballant de manera adequada, causant aquells desequilibris que afecten la teva salut articular.

2. El teu propi programa d’entrenament

Tenint en compte aquests patrons motors determinats, creem exercicis específics per cada desequilibri en concret, integrant-los posteriorment en un treball més global.

3.Condicionament global

Portem aquest entrenament més integrat a la seva màxima intensitat relativa a les teves capacitats actuals.

L’entrenament de força està destinat a millorar la funció muscular intrínseca i totes les conseqüències que això comporta per al cos.

Et sembla interessant?

Cada dia que passa sents el pes de l’edat en el teu cos?
Sol·licita una visita diagnòstica per veure com podem ajudar-te